Amit tudni érdemes

Kornspitz® - "AZ EREDETI"

A Kornspitz® Európa legsikeresebb sütőipari márkaterméke. Az 1984-ben, immár 30 éve, Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményből, a világ 69 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta több, mint 4,5 millió darabot sütnek.

A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballasztanyagokat.

A közkedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 7%-os élelmirost tartalma - ami több, mint a legtöbb müzlié.

Ezen kívül a Kornspitz® Glikémiás Indexe (GI) csupán 43, ami kiválóan jó értéknek számít a péksütemények között.

Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében.

A KÜLLEM:

Mivel kézzel készített natúrtermék, így nincs két egyforma Kornspitz®.


Azonban, még ha változatos is a forma, és különféle lehet felületén a szórás, van néhány fontos megkülönböztető jele:

- a Kornspitz® lemérve 62 g - de akár 80 g-os változatai is lehetnek. (Különösen ügyeljen a termék súlyára, ha Kornspitz® -alapú diétát
folytat!)

- a Kornspitz® hossza 18 és 22 cm között van.

- a Kornspitz® -nek különösen jellegzetes a felső része, amelyen két hosszanti vágás látható.

Ön hallott már olyan péksüteményről melynek saját honlapja van? A Kornspitz® a világon ezen a téren is egyedülálló.

FIGYELEM!

Ahogy a legtöbb sikeres márkát, úgy a Kornspitz® -et is próbálják utánozni, ami azért nem mindegy, mert a fent említett előnyös tulajdonságokkal kizárólag az eredeti receptúra szerint elkészített Kornspitz® rendelkezik.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur