Bibliakenyér®

Bibliakenyér®: Kenyérinnováció - kizárólag a könyvek könyvéből való összetevőkkel.

"Így áll az írásban, így sütik" hangzik a vidám szlogen, amire az alapanyag gyártójánál az iba 2009 kiállításon figyelhettünk fel. Bibliakenyér® összetevői mindegyikét megemlíti a könyvek könyve. Nevét is innen kapta. Egy különösen ízletes és zamatos búzakenyér.

"És végy magadnak búzát és árpát és babot és lencsét és kölest és tönkölyt és tedd ezeket egy edénybe és ezekből csinálj magadnak kenyeret..." áll az írásban (Ezékiel 4:9). Ezt a bibliai idézetet az alapanyag gyártója felhívásnak tekintette és sütött egy kenyeret, mely méltó a könyvek könyvéhez. Az eredeti összetevőket, ahogy azok már a szent írásban is állnak, egy modern formába öntötték és megalkották a Bibliakenyér® -et. Búza, árpa, tönköly, köles, babliszt, lenmag, méz, tengeri só, mák, köménymag, élesztő és a víz 12 olyan összetevő, mely a mennyei örömökről gondoskodik.

Bibliakenyér® egy különösen ízletes és zamatos kenyér. A kenyér vonzó és eredeti formája, rusztikus, ropogós héja kihangsúlyozza, hogy elkészítésénél kizárólag a kezdetektől fogva bevált alapanyagok kerültek felhasználásra. A mák és kömény keverékével megszórt felület egyedi jelleget kölcsönöz a kenyérnek, emellett a mézzel együtt gondoskodnak a Bibliakenyér® különösen finom, kerek ízéről. A Bibliakenyér® kiemelkedik különösen hosszan tartó frissességével. A Bibliakenyér eredeti holt-tengeri sót tartalmaz. Ez az összetevő az "ígéret földjéről" fontos ásványi anyagokat tartalmaz és még jobban kiemeli a kenyér karakterét.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:

Zsír:
melyből telített zsírsavak:
Szénhidrát:
melyből cukrok:
Rost:
Fehérje:
Só:

982.0
232.0
2,9
0,4
42,8
3,2
4,6
8,7
1,3

kJ
kcal
g
g
g
g
g
g
g

Allergén anyagok a késztermékben:
glutén tartalmú gabona.

Mint minden élelmiszer esetében, a felhasznált alapanyagok természetes ingadozásai hatással lehetnek az összetételre.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur