Light termékek

LIGHT BUCI

A Light Buci egy kiváló ízű és bélzetű, mégis -a hasonló péksüteményekhez képest- mintegy 40 %-kal kevesebb szénhidrátot tartalmazó péksütemény, mely jól illeszkedik napjaink egyik meghatározó táplálkozástudományi trendjéhez, miszerint a táplálkozás során bevitt szénhidrátok mennyisége és minősége alapjaiban meghatározó lehet a hasznosított, illetve elraktározott energia szempontjából. A Light Buci magas biológiai értékű szója- és búzafehérjét tartalmaz.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:

Zsír:
melyből telített zsírsavak:
Szénhidrát:
melyből cukrok:
Fehérje:
Rost:
Só:

1085,0
259,0
6,8
0,8
30.2
1.4
17,4
4,4
0.8

kJ
kcal
g
g
g
g
g
g
g

Allergén anyagok a késztermékben:
glutén tartalmú gabona, szójatermékek.

Mint minden élelmiszer esetében, a felhasznált alapanyagok természetes ingadozásai hatással lehetnek az összetételre.

6062_Light_Cipo_szalaggal.jpg

LIGHT CIPÓ

Light Cipó egy, a Light Buci-éval megegyező tésztából készült cipó, mely ebből fakadóan tökéletesen megegyezik tápértékeiben és élvezeti értékében a Light Buci-val. Finom és mégis LIGHT!

LIGHT MAGVAS KOCKA

Light Magvas Kocka egy kiváló sós teasütemény csökkentett szénhidrát tartalommal. A finoman megpirult szezám- és lenmag keveréke a kockák tetején, s a belsejében lévő magvak különlegesen finom egységet képeznek. Egy "Light-os" péktermék a vendégváró asztalán, vagy a családi asztalon.

LIGHT, SAJTTAL SZÓRT RÚD

Light, sajttal szórt rúd szintén egy kiváló sós teasütemény csökkentett szénhidrát tartalommal. A tetején megpirult sajt, s a belsejében lévő magvak különlegesen harmonikus egységet képeznek. Ez szintén egy "Light-os" péktermék a vendégváró asztalán, vagy a családi asztalon.

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur